Welkom op de plek waar je de ratrace van het leven de baas kunt, zonder je eigen doelen uit het oog te verliezen.

De handige tools helpen jou een weg te vinden in de dagelijkse stroom aan todo’s en afspraken. Tegelijk helpen ze je vasthouden wat jij wilt realiseren in je leven.

Een agenda met net dat tikkeltje meer.

De REALIZ agenda bestaat uit een handige stevige map met ringen met een waaier aan mogelijkheden die we opdelen in verschillende onderdelen.

De REALIZ agenda heeft alles wat je als basis nodig hebt, om je leven en de zaken die op jou afkomen te organiseren, te plannen en vol te houden adhv een overzichtelijke planagenda. Het bestaat uit de REALIZ maand- en weekplanner en een handige REALIZ todo en REALIZ track-it.

In de REALIZ create ga je aan de slag met dromen, projecten opzetten, je eigen doelen nastreven en schrijfruimte voor meer overzicht en structuur zoals bv een spaarplan, poetsschema, verjaardagenlijstje, je bucketlijst,… Deze helpt je om overzicht te houden in de stroom van je leven.

De REALIZ agenda is niet-gedateerd en biedt je de mogelijkheid om elk tijdstip te starten, om hem jaarlijks aan te vullen en elke pagina te benutten. De REALIZ agenda is een goede mix van een agenda en de methode van de bullet journal.

Als toemaatje hebben we een blokje post-its en een pennenhouder toegevoegd, zo heb je altijd een extra notitieblaadje of pen bij de hand.

De REALIZ agenda 1 jaars basispack

 • Een harde plastiek ringmap (afmeting 23/18cm)
 • Een voor 1 jaar ongedateerde, losbladige, A5 papieren agenda van 112 pag. met REALIZ jaarkalender 2022, 2023, 2024 REALIZ maand- en weekplanners, REALIZ todo, REALIZ track-it en REALIZ create.
 • Alle delen zijn voorzien van tips en een korte handleiding om jouw agenda optimaal te gaan gebruiken. 
 • Tabbladen die de verschillende onderdelen onderscheiden.
 • Een pennenhouder.
 • Een post it bloc.
 • Een plastiek bewaarmapje om losse documenten bij de hand te houden.
 • Aansluiting via gesloten Facebookgroep: REALIZ agenda

Voor België:

REALIZ agenda 1 jaar basispack: 29 euro + 7.30 euro verzending. 

De REALIZ agenda 1 jaars navulpack

1 jaar ongedateerde, losbladige, A5 papieren agenda van 112 pag. met REALIZ jaarkalender  2021, 2022, 2023, 2024 REALIZ maand- en weekplanners, REALIZ todo, REALIZ track-it en REALIZ create. 

Dwz dat je onze map, extra’s zoals pennenhouder, post it bloc, plastiek bewaarmapje reeds in jouw bezit hebt.

Voor België:

REALIZ agenda: 1 jaars navulpack: 20 euro + 6 euro verzending.

Bestellen:

per mail: info@realiz.be 

Verkoopsinformatie

 • Koop eerst de REALIZ agenda 1 jaars ‘basispack’ aan en vul hem na dit jaar aan met de REALIZ agenda 1 jaars ‘navulpack’.
 • De REALIZ agenda zal binnen de week naar het thuisadres verzonden worden.
 • Een herroepingsrecht van het product in de originele staat, is mogelijk binnen de 14 dagen waarbij de directe kosten van het terugzenden door de consument zelf gedragen worden.