Welkom op de plek waar je de ratrace van het leven de baas kunt, zonder je eigen doelen uit het oog te verliezen.

De handige tools helpen jou een weg te vinden in de dagelijkse stroom aan todo’s en afspraken. Tegelijk helpen ze je vasthouden wat jij wilt realiseren in je leven.

Een agenda met net dat tikkeltje meer.

Hoe we met onze tijd omgaan is de spiegel van ons leven. Vaak gaan we eraan voorbij, want de tijd vliegt. We worden opgeslorpt, overvraagd en staan niet meer stil bij de balans: ’wat wil ik’ versus ‘wat wordt er van mij gevraagd’. 

Er komt vaak zoveel op ons af dat we heksetoeren moeten uithalen om alles bij te houden. We proberen alles in ons hoofd te houden maar onze hersenen durven al eens de dienst te weigeren.

We proberen allerlei agenda’s, goedbedoelde lijstjes, schattige schriftjes…vaak na een paar bladzijden blijven ze blanco achter…

Zonde, want zo gaat er heel wat verloren: tijd, je focus, je dromen, rust in je hoofd… 

Dit bracht ons ertoe om een ‘ideale’ agenda te ontwikkelen waarin dit alles een plek kan krijgen op een overzichtelijke manier. Zo is alles bij de hand want ‘de afstand tussen denken/dromen en realiseren is de actie’ Zo is REALIZ agenda geboren.

De REALIZ agenda bestaat uit een handige stevige map met ringen met een waaier aan mogelijkheden die we opdelen in een losbladige REALIZ basic en een REALIZ next level.

De REALIZ basic, is alles wat je als basis nodig hebt, om je leven en de zaken die op jou afkomen te organiseren, te plannen en vol te houden adhv een overzichtelijke planagenda met REALIZ maand- en weekplanners en handige REALIZ todo lijsten en REALIZ trackers.

In REALIZ next level bieden we REALIZ droom-ruimte, een REALIZ groei-plek en een REALIZ inspiratie-bord. Hier krijg je tools en oefeningen om je eigen stuk vorm te geven en te integreren in je dagdagelijkse leven. Ga aan de slag met dromen, projecten opzetten, je eigen doelen nastreven en tracken, reflecteren en bijsturen. Deze next level helpt je om jezelf niet te vergeten zodat je veerkrachtig blijft in de stroom van het leven.

De REALIZ agenda is niet-gedateerd en biedt je de mogelijkheid om elk tijdstip te starten, om hem jaarlijks aan te vullen en elke pagina te benutten. De REALIZ agenda is een goede mix van een agenda en de methode van de bullet journal.

Als toemaatje hebben we een blokje post-its en een pennenhouder toegevoegd, zo heb je altijd een extra notitieblaadje of pen bij de hand.

De REALIZ agenda 1 jaars basispakket bestaat uit:

 • Een harde plastiek ringmap (afmeting 23/18cm)
 • Een voor 1 jaar ongedateerde, losbladige, A5 papieren agenda van 105 pag. met REALIZ 2020 jaaroverzicht, REALIZ maandplanners, weekplanners, todo en trackerlijsten en REALIZ droom, groei, inspiratie.
 • Een handleiding REALIZ basic om je agendafunctie optimaal te laten renderen.
 • Een handleiding REALIZ next level met leuke tips en oefeningen om je eigen doelen te realiseren en meer overzicht te creëren in jouw to do’s en gedachten.
 • Tabbladen die de verschillende thema’s van elkaar scheiden.
 • De bladen zijn 170 gram recycled papier. Dit zorgt ervoor dat je geen doordruk hebt bij het schrijven.
 • Een pennenhouder.
 • Een post it bloc.
 • Een plastiek bewaarmapje om losse documenten bij de hand te houden.
 • Aansluiting via gesloten Facebookgroep.

     Voor België:

     REALIZ agenda basispakket REALIZ basic en next level + verzending aan huis: 19.50 euro + 5 euro.

  

De REALIZ agenda 1 jaars navulpakket bestaat uit:

Een voor 1 jaar ongedateerde, losbladige, A5 papieren agenda van 105 pag. met REALIZ jaaroverzicht, maandplanners, weekplanners, todo en trackerlijsten en REALIZ droom, groei, inspiratie.

Dwz dat je onze map, extra’s zoals pennenhouder, post it bloc, plastiek bewaarmapje en handleiding basic en next level reeds in jouw bezit hebt vanuit het basispakket.

    Voor België:

    REALIZ agenda: 1 jaars navulpakket REALIZ basic en next level + verzending aan huis: 12 euro + 3 euro.

Bestellen: per mail: info@realiz.be

Verkoopsinformatie: 

 • Koop eerst de REALIZ agenda 1 jaars ‘basispakket’ aan en vul hem na dit jaar aan met de REALIZ agenda 1 jaars ‘navulpakket’.
 • De verzendkosten zijn voor de consument in België: 5 euro en 3 euro.
 • De REALIZ agenda zal binnen de week naar het thuisadres verzonden worden.
 • Een herroepingsrecht van het product in de originele staat, is mogelijk binnen de 14 dagen waarbij de directe kosten van het terugzenden door de consument zelf gedragen worden.